Νίκος Χαιρέτας: Η παρακμή του μετρό και της ΣΤΑΣΥ επιταχύνθηκε επί ηγεσίας του;


Εμάς κύριε Χαιρέτα αυτή η εντύπωση μας έχει δοθεί, χωρίς να γνωρίζουμε αν είσαστε άμεσα υπεύθυνος ή όχι. Μέσα σε έναν χρόνο από όταν αναλάβατε καθήκοντα ως διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, η συχνότητα δρομολογίων του ηλεκτρικού από 4-6 λεπτά έγινε 10-15 λεπτά ακόμα και στις ώρες αιχμής (το blog αυτό είναι γεμάτο από σχετικά άρθρα και φωτογραφίες). Αραίωση δρομολογίων παρατηρήθηκε και στις άλλες γραμμές του μετρό. Τρένα χαλάνε κι είναι άγνωστο αν επισκευάζονται κι επανακυκλοφορούν. Οι βλάβες στον ηλεκτρικό είναι σχεδόν καθημερινές. 

Πρόσφατα είχαμε και το δυστύχημα στον Άγιο Νικόλαο, για το οποίο συνάδελφοί σας σάς κατηγορούν για παραλείψεις κι απόπειρα συγκάλυψης στοιχείων (σχετικό άρθρο). 

Τι σκοπεύετε να κάνετε για την ταλαιπωρία των επιβατών που γίνεται όλο και μεγαλύτερη; Είσαστε εσείς υπεύθυνος ή κάποιος ανώτερός σας κι αν το δεύτερο, ασκείτε πιέσεις εκεί που πρέπει; Τι έχετε να πείτε γι' αυτά που σας κατηγορούν; 


Σχόλια

Δείτε επίσης:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021: Νέο τεχνικό πρόβλημα και ταλαιπωρία στον ηλεκτρικό, εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο τμήμα της γραμμής σε πρωινή ώρα αιχμής (8:30)

Παρασκευή 19/11/2021 πρωί 8:44 σ' ένα τρένο του ηλεκτρικού που περιμέναμε για 12 λεπτά. Εδώ δεν κολλάει ο κορωνοϊός κύριοι;