"Πολύ σύντομα ο συνωστισμός θα είναι παρελθόν" έλεγε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ πριν ένα χρόνο στον RealFM. Η πραγματικότητα απέχει πολύ από τα λεγόμενά σας κύριε πρόεδρε.

 Οι φωτογραφίες με συνωστισμό επιβατών, δρομολόγια μετρό κάθε 10-15 λεπτά στις ώρες αιχμής, λεωφορεία που πιάνουν φωτιά, φανερώνουν μια άλλη πραγματικότητα. Κύριε πρόεδρε του ΟΑΣΑ, η υπόσχεσή σας δεν έγινε πραγματικότητα. 

Δείτε τι έλεγε στις 5 Νοεμβρίου του 2020, ένα χρόνο πριν δηλαδή: 

"Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τις συγκοινωνίες στην Αθήνα, αλλά και σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης, σε όλες τις μεγάλες πόλεις άλλων ηπείρων, υπάρχει αυτή η τεράστια δυσκολία που πρέπει να έχουμε μειωμένη πληρότητα, εδώ στην Ελλάδα, στην Αθήνα στο 65% και που με τον υπάρχοντα στόλο αυτό δεν είναι πάντα δυνατόν να επιτευχθεί. Άρα, καταλαβαίνουμε τις διαμαρτυρίες του κόσμου και τις ανησυχίες του, βεβαίως θέλω να πω ότι από τα δικά μας στοιχεία της τηλεματικής, τα οποία έχουμε αναλύσει πολύ προσεκτικά, βγάζουμε ότι υπάρχει ο συνωστισμός αλλά δεν υπάρχει σε τεράστιο μέγεθος. Βγάζουμε περίπου 1.100 οχήματα την ημέρα έξω το πρωί στην ώρα αιχμής και τα οχήματα που διαπιστώνουμε ότι έχουν συνωστισμό είναι γύρω στα 40 με 50 την ώρα αιχμής" δήλωσε ο πρόεδρος Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), Ιωάννης Γκόλιας, μιλώντας στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Το πλήρες άρθρο στο real.gr










Σχόλια

Δείτε επίσης:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεν εννοούν να επισκευάσουν τους τοίχους στο χώρο με τις αποβάθρες στο σταθμό ηλεκτρικού στην Ομόνοια που εξακολουθεί να μοιάζει σαν χαλασμένη τουαλέτα παρακμιακού μπαρ στην άγρια Δύση... γράψατε στο Twitter

Τι γίνεται με τους χαλασμένους ανελκυστήρες σε σταθμούς;

Νίκος Χαιρέτας: Η παρακμή του μετρό και της ΣΤΑΣΥ επιταχύνθηκε επί ηγεσίας του;