Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021: Νέο τεχνικό πρόβλημα και ταλαιπωρία στον ηλεκτρικό, εκτός λειτουργίας το μεγαλύτερο τμήμα της γραμμής σε πρωινή ώρα αιχμής (8:30)


Νέο τεχνικό πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στον ηλεκτρικό (μετρό 1) με αποτέλεσμα μεγαλύτερο από το μισό τμήμα της γραμμής να είναι εκτός λειτουργίας. 

Συγκεκριμένα, στις 8:30 παρουσιάστηκε πρόβλημα εξαιτίας του οποίου η συγκοινωνία διεξάγεται μόνο μεταξύ Αττικής και Κηφισιάς. Από Αττική μέχρι Φάληρο δεν υπάρχει τρένο, με αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία των επιβατών. 

Τουλάχιστον μέχρι τις 10:00 που γράφουμε αυτό το κείμενο, δηλαδή μιάμιση ώρα αργότερα, η βλάβη ΔΕΝ έχει αποκατασταθεί. 

Γιατί κύριοι ο ηλεκτρικός έχει καθημερινές βλάβες ή προβλήματα; Ποιος είναι υπεύθυνος και πότε θα πληρώσει τις χιλιάδες χαμένες ώρες των επιβατών; Θα επιστρέψετε χρήματα σε όσους πληρώνουν εισιτήρια ή μηνιαίες/ετήσιες κάρτες και δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν; Τι κάνετε με κάθε βλάβη ώστε να αποτραπεί αντίστοιχο μελλοντικό φαινόμενο; Προφανώς τίποτα. 


Σχόλια

Δείτε επίσης:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεν εννοούν να επισκευάσουν τους τοίχους στο χώρο με τις αποβάθρες στο σταθμό ηλεκτρικού στην Ομόνοια που εξακολουθεί να μοιάζει σαν χαλασμένη τουαλέτα παρακμιακού μπαρ στην άγρια Δύση... γράψατε στο Twitter

Τι γίνεται με τους χαλασμένους ανελκυστήρες σε σταθμούς;

Νίκος Χαιρέτας: Η παρακμή του μετρό και της ΣΤΑΣΥ επιταχύνθηκε επί ηγεσίας του;