Όσοι οδηγοί των λεωφορείων βαριούνται να κάνουν τα δρομολόγιά τους, ας προσέχουν γιατί ξέρουμε πλέον να κοιτάμε το πρόγραμμα δρομολογίων και την τηλεματική

 Θα παραδεχτούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών είναι τυπικότατοι στο πρόγραμμά τους κι είναι εργαζόμενοι σε δύσκολες συνθήκες. Εξάλλου δεν φταίνε για τα χάλια του ΟΑΣΑ και σκοπός του blog δεν είναι να στραφεί εναντίων των οδηγών. Υπάρχουν όμως κι εξαιρέσεις κι όπου τις συναντάμε θα τις επικρίνουμε . 

Με αφορμή οδηγό του λεωφορείου 550 που κάποια από τις προηγούμενες μέρες αντί να φύγει στις 18:05 από την Κηφισιά,  είχε αφήσει το λεωφορείο στην αφετηρία από τις 17:40, ήρθε άνετος στις 18:15 κι έφυγε στις 18:20 κι αυτό γιατί οι επιβάτες παραπονέθηκαν, αλλιώς έλεγε ότι είχε σκοπό να φύγει 18:30, να σας ενημερώσουμε κύριοι σταθμάρχες και οδηγοί: 

Δεν είμαστε στις εποχές που τρώγατε δρομολόγια και τα κάνατε όποτε θέλατε. Ξέρουμε ότι η τηλεματική δείχνει στους πίνακες ωρών δρομολογίων το πραγματικό πρόγραμμα της τρέχουσας ημέρας (ανάλογα αν είναι καθημερινή ή αργία ή υπάρχουν έκτακτες κυκλοφοριακές συνθήκες). 

Επομένως, να τηρείτε τα δρομολόγιά σας γιατί υπάρχουν και καταγγελίες. 

Προς το παρόν δεν θα γράψουμε ποια μέρα έγινε το παραπάνω περιστατικό για να μην εντοπιστεί ο οδηγός που αποπειράθηκε να "φάει" το δρομολόγιό του, την επόμενη φορά όμως θα το κάνουμε. 

Σχόλια

Δείτε επίσης:

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δεν εννοούν να επισκευάσουν τους τοίχους στο χώρο με τις αποβάθρες στο σταθμό ηλεκτρικού στην Ομόνοια που εξακολουθεί να μοιάζει σαν χαλασμένη τουαλέτα παρακμιακού μπαρ στην άγρια Δύση... γράψατε στο Twitter

Τι γίνεται με τους χαλασμένους ανελκυστήρες σε σταθμούς;

Νίκος Χαιρέτας: Η παρακμή του μετρό και της ΣΤΑΣΥ επιταχύνθηκε επί ηγεσίας του;